Акцію завершено
Професійний монтаж теплових насосів. Весняна акція!
Барракуда
2016 р. Котедж 350 кв.м. Низькотемпературна система опалення з геотермальними, інверторним тепловим насосом NIBE F1155 16 кВт (Швеція). COP - 5,12 (при 0/35 ° С), максимальна температура подачі 65 ° С (від компресора), температура гарячої води до 56 ° С (від компресора). Функції: опалення (радіаторний контур, контур теплого, контур теплих стін), нагрів басейну, пасивне охолодження влітку, гаряче водопостачання, циркуляція ГВС, автоматичне керування допнагревом, управління через інтернет.

Професійний монтаж теплових насосів. Весняна акція!

Акція на професійний монтаж найефективніших систем опалення - систем опалення на теплових насосах:
- систем на геотермальних теплових насосах, з постійно високим коефіцієнтом перетворення COP 4-5. Ми встановлюємо кращі геотермальні теплові насоси з найвищими коефіцієнтами перетворення, які забезпечать максимальний ефект саме у Вашому випадку: NIBE (Швеція), Оchsner (Австрія), VIESSMANN, VAILLANT (Німеччина).

- монтаж високоефективних систем опалення на повітряних теплових насосах, які забезпечують компроміс, високого коефіцієнта перетворення, в основний температурної зоні нашого регіону, і більш демократичною вартістю. Середньорічний COP 3-3.5 Встановлюємо кращі зразки повітряних теплових насосів, в залежності від поставлених завдань, виробництва MITSUBISHI ZUBADAN (Японія), BUDERUS (Німеччина), Оchsner (Австрія).

В рамках акції до 7.05.2017 знижені ціни на бурові і монтажні роботи, збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно. Надається робоча, налаштована система опалення з сервісним, гарантійним і післягарантійним обслуговуванням. Все від проектування, монтажу, налагодження, сервісу і експлуатаційного супроводу - з одних рук, що гарантує надійну роботу системи на довгі роки.
Досвід роботи з 1996 року, понад 40 встановлених геотермальних теплових насосів різної потужності, включаючи каскадні системи з декількох теплових насосів. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення на теплових насосах різної потужності.
Акція діє на території України. Детальніше, на сайті компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 799 5377
Терміни проведення акції №8109: 04 квітня — 07 травня 2017
Теплоізоляція